Чт, 2020-09-24, 3:23 AMНачало | Sign Up | Вход

Вход

Търсене

Календар

«  Сентябрь 2020  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
За нас

Традиционната китайска медицина е система за лечение водеща началото си от древната китайска философия (таоизма). Тя се основава на вярването, че тялото се крепи от деликатен баланс на две противоположни сили: ин и ян. Ин символизира студените, бавни и пасивни принципи на живота, докато ян символизира топлите, активни и силни действия. Здравето на човек се постига чрез поддържане на правилно равновесие между двете сили. Нарушаването на този баланс води до нарушение в потока на кръв и вътрешна жизнена енергия (чи), които текат по определени линии, наречени меридиани. Чрез медитации, с помоща на аромотерапията се балансира ин и ян енергията в човешкото тяло. Провеждаме семинари и консултации, предлагаме литература в тази област.

Билкотерапията е един от най-древните методи в традиционната китайска медицина за въздействие върху здравето и жизнеността на човека. Ефективността на въздействие на билковите продуктите на китайската традиционна медицина се основава на няколко прости принципа: всеки жив организъм, в това число и човекът, притежава природно заложена способност за саморегулиране, т.е. за възстановяване на нарушеното равновесие. Повечето органи и тъкани притежават способността да се обновяват и регенерират. Чрез точен подбор на билки се достига универсалност и висока ефективност върху организма и значително подобряване на качеството на живот.

Най-значимият паметник на китайската традиционна медицина се появява по времето на династия Мин с публикуването на огромната фармакопея на Ли Шъджън "Класификация на билките", която съдържа подробна информация относно природата, действията и употребата на почти 2000 билкови, минерални и животински съставки. Тази книга продължава да бъде библията на професионалните китайски билкари - лекари.

В наши дни, броят на прилаганите от китайската традиционна медицина билки е повече от хиляда видове, обработени по съвременни европейски технологии на производство. Това са биологично активни фито-витамино-минерални комплекси във вид на капсули, тоници, гранулирани чайове, таблети, елексири, хранителни добавки и отвари. В състава на предлаганите билкови продукти на Лиуест влизат женшен, вайда, шлемник байкалски, китайски лимоник, сърповидна урока, орлови нокти, астрагал, лепкава ремания и много други.

Асортиментът на международната корпорация "Ли Уест" наброява повече от 200 билкови продукта и хранителни добавки за поддържане, подобряване и възстановяване на здравето.

"Ли Уест" съчетава традиционната китайска медицина с възможностите на западните технологии, за да получите действително най-добрият, уникален и най-вече ефективен билков продукт или хранителна добавка за укрепване на вашето здраве.

Всички предлагани от фирма Ли Уест-България ООД  билкови продукти са сертифицирани в България. Всеки, който желае може да стане консултант. Ако искате да станете консултант изпрате ни запитване.

 

За контакти:
г.Варна,ул.Иван Драсов N.21  

Email: bilkite1@gmail.com

Тел: +359 886 031 394

Copyright MyCorp © 2020 | Site managed by uCoz