Вт, 2019-07-16, 9:56 PMНачало | Sign Up | Вход

Shopping cart

Вашата количка е празна

Вход

Търсене

Календар

«  Июль 2019  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
За нас

 

Традиционната китайска медицина е система за лечение водеща началото си от древната китайска философия (таоизма). Тя се основава на вярването, че тялото се крепи от деликатен баланс на две противоположни сили: ин и ян. Ин символизира студените, бавни и пасивни принципи на живота, докато ян символизира топлите, активни и силни действия. Здравето на човек се постига чрез поддържане на правилно равновесие между двете сили. Нарушаването на този баланс води до нарушение в потока на кръв и вътрешна жизнена енергия (чи), които текат по определени линии, наречени меридиани.

Билкотерапията е един от най-древните методи в традиционната китайска медицина за въздействие върху здравето и жизнеността на човека. Ефективността на въздействие на билковите продуктите на китайската традиционна медицина се основава на няколко прости принципа: всеки жив организъм, в това число и човекът, притежава природно заложена способност за саморегулиране, т.е. за възстановяване на нарушеното равновесие. Повечето органи и тъкани притежават способността да се обновяват и регенерират. Чрез точен подбор на билки се достига универсалност и висока ефективност върху организма и значително подобряване на качеството на живот.

Най-значимият паметник на китайската традиционна медицина се появява по времето на династия Мин с публикуването на огромната фармакопея на Ли Шъджън "Класификация на билките", която съдържа подробна информация относно природата, действията и употребата на почти 2000 билкови, минерални и животински съставки. Тази книга продължава да бъде библията на професионалните китайски билкари - лекари.

В наши дни, броят на прилаганите от китайската традиционна медицина билки е повече от хиляда видове, обработени по съвременни европейски технологии на производство. Това са биологично активни фито-витамино-минерални комплекси във вид на капсули, тоници, гранулирани чайове, таблети, елексири, хранителни добавки и отвари. В състава на предлаганите билкови продукти влизат женшен, вайда, шлемник байкалски, китайски лимоник, сърповидна урока, орлови нокти, астрагал, лепкава ремания и много други.

Асортиментът на международната корпорация "Ли Уест" наброява повече от 200 билкови продукта и хранителни добавки за поддържане, подобряване и възстановяване на здравето.

"Ли Уест" съчетава традиционната китайска медицина с възможностите на западните технологии, за да получите действително най-добрият, уникален и най-вече ефективен билков продукт или хранителна добавка за укрепване на вашето здраве.

Всички предлагани от Ли Уест билкови продукти са сертифицирани в България.

 

За контакти:

Email: bilkite1@gmail.com

Тел: +359 886 031 394

Copyright MyCorp © 2019 | Site managed by uCoz