Пт, 2021-03-05, 9:43 PMНачало | Sign Up | Вход

Вход

Търсене

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
Каталог статии - традиционна китайска медицина

Простатит
Простатата  е "второто сърце на мъжа" -  така тя се нарича от древни китайски лекари.

Мъжете трябва да знаят причините за развитието на простатита. Простатитът, независимо дали е в начален етап или хроничен, но във всеки случай това е възпаление на простатната жлеза. Все повече млади хора в периода на активен полов живот се сблъскват с този проблем. Причини - инфекции, заболявания на ректума, застой на кръвта и лимфата в гениталиите, хормонални разстройства, хипотермия и всичко, което води до отслабване на имунната защита. Както е известно от китайската традиционна медицина отслабения имунитет "отваря порта" за всяка инфекция. Отслабения имунитет не е в състояние да ограничи агресията на вируси и микроби, които могат да предизвикат възпаление на простатата. Но инфекцията само пуска механизма на възпалението на простатата. Впоследствие хроничният простатит "от услугите" на инфекцията вече не се нуждае и продължава да съществува независимо. Това е ролята на вътрешните смущения в тялото, които задействат простатита.
Но, освен вътрешни причини, традиционната китайска медицина посочва и външни фактори, които могат да повлияят върху развитието на простатит. Например, заседналия начин на живот нарушава кръвоснабдяването на простатата.  Поради заседналия начин на живот бавно се формира стазирането на кръвта. Това означава, че храненето на тъканите на простатната жлеза и нейната защита рязко се влошават. Стресът според традиционната китайска медицина води до разрушителни промени в хормоните.
Учените са убедени, че една от основните причини за "мъжките" проблеми е намаляването на нивото на тестостерона, основният мъжки хормон. Всъщност човек става човек точно заради този хормон. Много мъже на средна възраст изпитват значителна липса на тестостерон. Тестостеронът е виновен за нестабилна ерекция, слаба еякулация, отслабване на сексуалното желание при мъжете. Известният омагьосан кръг се е образувал и болестта започва да "движи" в този кръг. Това е картината на хроничния процес.
Защо лечението често води до временни ефекти? Защото някоя от горните причини, възникващи в живота на един човек, е в състояние отново да се прояви. Така, че можете да живеете, като от време на време да лекувате простатата си. И можете да живеете с просто правило: да изключите от начина на живот всичко, което може да доведе до появата на болестта или влошаване на съществуващо хронично заболяване. Тялото на мъжа се нуждае само от малко помощ, за да произведе достатъчно тестостерон самостоятелно. На първо място, процесът на движение може да помогне. 
В природата има достатъчно "строителни материали" наричани естествени растителни хормони. Например коренът на астрагала не само регулира нивото на половите хормони, но и нормализира сърдечната активност, намалява нивата на кръвната захар. Плодовете Cornel са известни със своя антибактериален и тонизиращ ефект. Коренът от сладък корен премахва спазмите и помага да се премахнат токсините от тялото. Лепкавата ремания нормализира работата на сърцето, подобрява свойствата на кръвта. Всички тези билки се съдържат в билковия продукт "Цян ле шу тун". В превод от китайски Цян ле шу тун означава ден и нощ. Ефикасно средство на традиционната китайска медицина за подобряване на функциите на пикочополовата система и профилактика на разпространени мъжки заболявания.

За контакти:

Email: bilkite1@gmail.com
Тел: +359 886 031 394

Категории билкови продукти: Китайска традиционна медицина | Добавено от: kisok (2018-12-17) | Author: билкови E
Views: 280 | Tags: билкови добавки, здраве, билки, бъбреци, инфекции, традиционна китайска медицина, простатит, простата | Рейтинг: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2021 | Site managed by uCoz