Ср, 2021-10-27, 5:14 AMНачало | Sign Up | Вход

Вход

Търсене

Календар

«  Октябрь 2021  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
За дистрибутори

Ние предлагаме възможност да спечелите пари като работите с билкови добавки на традиционата китайска мадицина. 

Всеки може да стане дистрибутор и консултант на компания „ЛИ УЕСТ-БЪЛГАРИЯ” само да има желание и  вяра, че  ще постигне успех същият, който ние сме постигнали.

Спонсорите же покажат и начертаят вашия път на развитие и успех във фирмата. Ще получите нови знания в областта на китайската традиционна медицина, която се развива с бързи темпове в България. 

Бизнес възможностите на компания „ЛИ УЕСТ-БЪЛГАРИЯ” са неограничени. 

Заради невероятната си гъвкавост на това да бъдеш консултант в компания „ЛИ УЕСТ-БЪЛГАРИЯ” тя е подходяща за всеки. В зависимост от това дали търсите начин за допълнителен доход или финансова независимост и здравословен живот, Компания „ЛИ УЕСТ-БЪЛГАРИЯ” е подходяща за Вас. Няма значение дали работите на пълен работен ден или почасово, дали сте студент или гледате дете, пенсионер, медицински работник или учител Вие може да определите сами своя работен ден и работно време и да бъдете сам на себе си шеф! Можете да управлявате своя собствена структура, която ще се разива и печели пари под формата на отстъпки от цените на продуктите и бонуси.

Какъв доход ще получите в края на месеца зависи само от вас, вашето желание и вашите действия. Докато се наслаждавате на нашите висококачествени билкови продукти, козметика и хранителни добавки, вие ще имате възможност да се срещнете с нови хора, ще имате шанса да пътувате и участвате в нашите международни конференции и ще бъде награден за своите постижения.

Всички консултанти на Компания „ЛИ УЕСТ-БЪЛГАРИЯ” имат възможност за професионално израстване чрез обучения и семинари, които са напълно безплатни.

Предлагайки билкови продукти и хранителни добавки Вие непрекъснато ще научавате полезна информация за профилактика на различни заболявания, ще се запознаете с традиционната китайска медицина. 

Като консултант ще получавате съдействие от други консултанти, които ще Ви помагат. 

За контакти:

Email: bilkite1@gmail.com

Тел: 0886/ 031 394

Copyright MyCorp © 2021 | Site managed by uCoz