Чт, 2023-11-30, 4:39 AMНачало | Sign Up | Вход

Вход

Търсене

Календар

«  Ноябрь 2023  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
Ароматерапия

Лечебни ароматизирани билкови пръчици на традиционната китайска медицина. В традиционната китайска медицина терапията с благовония датира отпреди повече от 5000 години. "Ароматите действат пречистващо и възстановяващо, укрепват ци и изпълват мислите ни със спокойствие и умиротворение"- пише китайският философ Ван Вей. От древни времена в ТКМ са били използвани билкови торбички за защита срещу много заболявания. По време на епидемиите почти всички са носели тези торбички. При вдишване на въздуха, ароматите, които отделя торбичката, навлизат в дихателните пътища и стимулират нервната и имунната система. Известно е, че активните съставки на ароматизираните пръчици при вдишване оказват профилактично и терапевтично въздействие върху организма. Те регулират много процеси: повишават имунитета, подобряват кръвообращението, спомагат за извеждане от шлаковете, токсините от организма, възстановяват механизмите на саморегулация. Ароматерапията се е практикувала хилядолетия с цел укрепване на здравето по време на епидемии. Ароматерапията оказва добър ефект при стрес, ПМС, депресия, безсъние,  влошено храносмилане, инфекции, мигрени, главоболие, високо кръвно. Ароматерапията в китайската традиционна медицина се прилага както при остри, така и при хронични заболявания. Представяме Ви колекция на Ли Уест в областа на аромотерапията. 

Предлагаме Ви ароматни билкови пръчици съдържащи комплекс от билкови растения, корени, треви. Те притежават профилактичени свойства. В традиционната китайска медицина предлаганите ароматизирани билкови пръчици се прилагат за:

Билкови пръчици за намаляване на кашлица и астма - намаляват кашлицата, прекратяват бронхиалния спазъм. Свещите са със зелен цвят и с аромат, укрепващ и привеждащ в хармония енергията на белите дробове. Свещите спират кашлицата и задъхването, предпазват от развитието й и снемат бронхоспазъма, намаляват жилавостта на храчките, успокояват еластичната кашлица, премахват дразненето в областта на задната стена на глътката. Имат успокоително действие, спомагат за отделяне на секрета, изчистване на бронхите.
30 броя в опаковка. Цена 19 лв.

Билкови пръчици за регулиране на кръвното. Аромапръчиците са със син цвят, имат аромат на свежест и прохлада, които просветляват съзнанието и хармонизират енергията. Нормализират кръвното налягане/ особено са ефикасни при хипертонична болест в I стадий. Премахват напрежението, главозамайването, главоболието, усещането за слабост в цялото тяло и шума в ушите, съпровождащи вдигането на кръвното налягане. Понижават съдържанието на липиди в кръвта. Подобряват самочуствието и премахват симптомите на повишено кръвно налягане, като безпокойство и безсъние. Прилагат се при повишено кръвно налягане, сърцебиене, приливи на горещина, слабост, безпокойство, главоболие, главозамайване, безсъние, нощно изпотяване.

Съдържат комплекс от билкови треви. Аромапръчиците оказват успокояващо действие. Спомагат за стабилизиране на кръвното налягане. Вдишват се дълбоко 20 пъти и се оставят с в стаята да изгорят.
30 броя в опаковка. Цена 19 лв.

Билкови пръчици за успокояване на нервите. Свещите са с виолетов цвят, напомнящ дълбока нощ в средата на лятото, и аромат, подхранващ и успокояващ сърцето."Ако в сърцето има достатъчно енергия и кръв, тогава сънят е силен" Съдържат комплекс от натурални билкови треви. Благотворно влияят върху нервната и сърдечно-съдовата система, имат отчетливо изразен седативен ефект. Отстраняват нощните кошмари, нормализират качеството на съня, възстановяват душевното равновесие, умиротворяват го. Използват се при обща депресия, безсъние, сърцебиене при стрес, изпотяемост, главозамайване. При по-редовно прилагане на свещите организмът става по-устойчив на стресови ситуации. Те влияят върху нервната система, отпускат, способстват за възстановяването на пълноценния сън, подходящи са за хора страдащи от безсъние.

Запалват се вечер преди лягане може и до леглото. Запалете една свещ и с леки движения на ръката да се направят единни 10-20 вдишвания, а след това поставете свеща, да изгори до края. Препоръчва се да се вдишва дълбоко ароматът на пръчицата.
30 броя в опаковка. Цена 19 лв.

Билкови пръчици за лечение и профилактика на грип и простудни заболявания. Свещите са със жълто-оранжев цвят и с аромат,който загрява, предпазва от настинка, регулира енергита и помага на организма да се справи с болестта. Препоръчително е свещите да се използват през периода на епидемии, тъй като повишават местния имунитет, препятстват проникването на вирусите през стените на съдовете и бързото им деление. През периода на заболяване рязко намаляват обилните секрети от носа, предотвратяват по-нататъшното разпространение на инфекцията по горните дихателни пътища.

Показания за прилагане: Подпомагат понижаването на температурата при остри респираторни вирусни инфекции и грип, възпрепятстват разпространението на епидемията в помещението. Прилагат се за профилактика на усложненията след остри респираторни вирусни инфекции, грип. Имат противовирусно действие усилват имунитета. Вдишват се дълбоко около 20 пъти. Оставят се да изгорят в стаята, в която се намирате.
30 броя в опаковка. Цена 19 лв.

Билкови пръчици за черен дроб и далак. Според традиционната китайска медицина те се препоръчват при усещане на тежест в стомаха. Влияят благотворно върху работата на черния дроб, далака, отстраняват подуването на стомаха. Усилват отделянето на жлъчен и храносмилателен сок. Свещите подобряват работата на стомашно-чревния тракт, помагат при лениво храносмилане, засилват отделянето на жлъчка, освобождават чернодробните жлъчни протоци от застойна жлъчка, стимулират активността на самия черен дроб, намаляват проявите на дисбактериоза на червата. Прилагат се при липса на апетит, метеоризъм, разстройване на изхождането. Предпазват от заболявания на жлъчните пътища. Запалват се по време на хранене.
30 броя в опаковка. Цена 19 лв.

Билкови пръчици при артрит. Подобряват кръвообращението и подхранват ставите. Намаляват отоците и неутрализират ставните болки. Могат да се ползват при остеопороза, артроза, коксартроза. Вдишват се дълбоко около 20 пъти. Оставят се да изгорят в стаята, в която се намирате.
30 броя в опаковка. Цена 19 лв.

Билкови свещи при главоболие. Подобряват микроциркулацията в кръвоносните съдове на главния мозък. Премахват болката и главозамайването. Помагат при хронично главоболие и мигрена. Вдишват се дълбоко около 20 пъти. Оставят се да изгорят в стаята, в която се намирате.
30 броя в опаковка. Цена 19 лв.

Билкови пръчици регулиращи и подобряващи храносмилането. Успокояват и намаляват болките в стомаха и дванадесетопръстника. Запалват се след като се нахраните.

30 бр. в опаковка. Цена 19 лв.

Производител: "Ганг Ан Мен Вей", гр. Бейджинг, Китай


За контакти:

Email: bilkite1@gmail.com

Тел: +359 886 031 394

Copyright MyCorp © 2023 | Site managed by uCoz