Пт, 2021-03-05, 8:21 PMНачало | Sign Up | Вход

Вход

Търсене

Календар

«  Март 2021  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
ХУ ГАН

Капсули ХУ ГАН (Hu Gan Lian) 

ОПИСАНИЕ

Капсулите Ху Ган са известни в Китайската традиционна медицина като средство за профилактика и лечение на заболявания на черния дроб и жлъчката. В превод от китайски език названието на капсулите "Ху Ган" означава "капсули, защитаващи черния дроб". Хранителната добавка се прилага ефективно при хепатит и цироза. Състои се от пресовани билкови треви.  Спомагат за регенериране на чернодробните клетки, възстановява защитната функция на черния дроб, жлъчката и жлъчните пътища. Капсулите Ху Ган се препоръчват при дискинезия на жлъчните пътища,остър и хроничен холецистит, жлъчно-каменна болест, хепатити, цироза на черния дроб, мастно израждане на черния дроб, чернодробна недостатъчност, язвена болест на дванадесетопръстника. Разтваря жлъчните камъни. Също така билковият продукт нормализира състава на жлъчката, намалява нейната гъстота, в която връзка се намаляват и застойните явления в черния дроб, намалява чувствотона тежест в дясното подреберие и подуването на стомаха, нормализира се изхождането. Оказва противовъзпалително действие, нормализира биохимичните показатели на кръвта, активизира естествените пътища за детоксикация на организма, отстранява подтиснатото настроение, състоянието на депресия, подобрява качеството на съня. Подобрява зрението. Спомага за регенерация на чернодробните тъкани, защитава черния дроб от токсичното влияние на промишлени отрови и фармакологични средства. Този билков продукт е най-подходящият за всички хронични чернодробни заболявания. Ху ган според традиционата китайска медицина може да бъде отнесен към групата на препаратите хепатопротектори от гледна точка на западната медицина. Неговото име говори само за себе си. От китайски Ху ган се превежда като "Лекарството, което предпазва черния дроб".
Билките, които се съдържат в Ху ган повишават устойчивостта на черния дроб към токсични въздействия, способстват за възстановяване на чернодробната функция, нормализират и засилват активността на чернодробните ензими.  Предпазват чернодробните клетки от разрушително въздействие на различни фактори (алкохол, медикаменти и др.).

СЪСТАВ
мед (Apis mellifera L.), плодове от шизандра (Schisandra chinensis (Turcz.) Baill.), стъбла от карамфил (Dianthus superbus L.), корен от буплеурум (Bupleurum chinense DC.), корен от багрилна сърпица  (Isatis tinctoria L.).
Китайският лимонник противодейства на уврежданията настъпили в следствие на консумация на повече алкохол, захар, кафе. Предпазва от усложнения при захарен диабет и може да спомогне при лечение на леки форми. Има и защитен ефект срещу токсични вещества-радиоактивно замърсяване и рентгенова радиация, химични отрови , запрашаване. Поддържа силите при тежко и продължително натоварване, като чрез индиректно въздействие върху целия организъм му помага да мобилизира силите си и да се справи без увреждания

ПОКАЗАНИЯ ЗА ПРИЛОЖЕНИЕ

Билковият продукт Ху Ган се прилага при дискинезии на жлъчните пътища, хронични и остри холецистити, хепатити, цироза на черния дроб, чернодробна недостатъчност, жлъчно-каменна болест, язва на луковицата на дванадесетопръстника, мастна дистрофия на черния дроб, синдром на токсично поражение на черния дроб. Въстановявайки черния дроб положително влияем на целия организъм. Особен интерес предствлява способността на плодовете да усилват чувствителноста на периферното и централното зрение, ускоряват привикването на очите към тъмнина, подобряват нощното зрение. Помагат и на хора с късогледство. Препоръчват се за профилактика при зрителна умора следствие продължителна работа пред екрани или при работа изискваща постоянно различаване на цветовете. Хранителната добавка може да се приема периодично за профилактика.

Действие, според китайска традиционната медицина:
Извеждат жарта от кръвта, изгонват отровите от организма, овлажняват сухотата, изгонват влагата чрез диуреза, подобряват качеството на съня за сметка на тропност към меридианите на сърцето и тънките черва.

НАЧИНА НА ПРИЛОЖЕНИЕ

По одна капсула 2или 3 пъти дневно 20–30 минути преди хранене, приемани с малко количество вода.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Индивидуална непоносимост към компонентите.

ФОРМА НА ПРОИЗВОДСТВО
Опаковка от 15 бр. 1 капсула по 3 гр.

СРОК НА ГОДНОСТ
2 години.

Хранителна добавка. Не е лекарство.

ПРОИЗВОДИТЕЛ
Втори фармацевтичен завод, гр. Харбин, Китай.

Цена 109 лв.

Copyright MyCorp © 2021 | Site managed by uCoz