Вт, 2021-12-07, 7:43 AMНачало | Sign Up | Вход

Вход

Търсене

Календар

«  Декабрь 2021  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
ПЕРЛЕН ПРАХ ХУАНХЕ

Перлен прах "Хуанхе" 

(Zhen Zhu Fen "Huanhe")

ОПИСАНИЕ

Перленият прах "Хуанхе" е едно от най-известните средства на традиционната китайска медицина! Перлата е използвана от хилядолетия от традиционната китайска медицина като лекарство за лечение на много заболявания и като средство за профилактика, насочено към подмладяване на клетките, забавяне на процесите на преждевременно стареене. Билковия продукт е направен от естествени речни перли и по състав представлява готов природен хармоничен комплекс от калций, аминокиселини и микроелементи.Това е прах от стрити речни перли. Нормализира дейността на нервната система. С напредване на възрастта способността на тялото ни да усвоява калций намалява. Перленият прашец Хуанхе е представлява лесноусвоима от организма форма на калций и комбинация от полезни минерали, осигуряващи оптимално усвояване и действие. Прилага се при лечение на всички видове фрактури ( счупвания) безсъние, неврастения, при трудно заздравяващи рани, изгаряния. Подмладява женския организъм, забавя стареенето. Препаратът се приготвя от натурални речни перли. По химичен състав представлява хармоничен комплекс на калциев карбонат, 18 аминокиселини и 18 микроелемента.
Като лекарствено средство перлите се използват от хилядолетия в китайската традиционна медицина за лечение на множество болести. Перленият прашец е създаден от самата природа и носи в себе си енергоинформационно начало. Хармонията на елементите в перлите позволява да се образуват в стомашно-чревния тракт лесно разтворими и лесно усвоими комплекси на калция. Китайска традиционна медицина разглеждат лекарствата, създадени на основата на природните перли, преди всичко като профилактични средства, насочени към подмладяване на клетките, забавяне на процесите на патологично стареене.
Започвайки от 40 години за жените и от 50 за мъжете - за мъжете е задължителен - прием на калций (най-добре перлен) с цел профилактика на остеопорозата (разреждане на костната тъкан) и осигуряване нормалната работа на ендокринната система.

Калцият притежава висока биологична активност. Той е основен структурен елемент на костите, зъбите, ноктите. Перленият прашец хуанхе се използва успешно при остеопороза,остеохондроза, счупване на кости, рахит, незарастване на фонтанелата при децата; при кариес, парадонтоза, късно пробиване на зъби, нарушение на захапката. 

Калцият участва в процесите на съсирване на кръвта, поради което Перленият прашец се използва успешно при различни видове кръвотечение. Перленият прашец "Хуанхе” оказва противовъзпалително, противооточно и противоалергично действие. Използва се при възпалителни заболявания с различни локализации, а също така при атипични дерматити, труднозарастващи язви, в това число трофически, изгаряния и други поражения на кожата.

Хранителната добавка действа успокоително на нервната система, в същото време активизира мисловната дейност и интелектуалните способности. Ефективен е при неврастении, синдром на хронична умора, повишено артериално налягане, нарушения на ритъма на сърцето. Прилага се при остеопороза, в съчетание с билковия продукт Лю вей
Препаратът подобрява остротата на зрението, отстранява помътняването на роговицата.

Препоръчва се при атония на червата, дискинезия, рефлюкси и други нарушения на храносмилателната система;

Използва се при лечение на нарушения в менструалния цикъл, импотентност, фригидност. Препоръчва се на бременни жени за хармонично развитие на плода, на имунната и нервната система, на интелектуалните способности на бъдещото дете.

Използва се за предотвратяване на мускулни спазми и нормализиране на съня. Перлен прах "Хуанхе" действа успокоително на нервната систем и противоспазматично действие без да се засяга функционалната активност на хората. Локално използване / при кожни болести/: алергични и мокри дерматити, атрофически язви, изгарания.

Местно приложение (при кожни заболявания):

• алергични и мокрещи дерматити;

• атрофични язви;

• изгаряния.

Външно да се използва в качеството с посипване върху раневите повърхности на кожата (например, при алергичен дерматит) или лигавицата със задължително налагане на стерилна превръзка. При обработката на изгаряния повърхността превръзка не се прави.
СЪСТАВ

сладководна перла ( мекотели: Hiriopsis cumingii, Cristaria plicata, Pteria margaritifera, Pteria martensii ), микроелементи: калий ( К ), калций ( Ca ), магнезий ( Mg ), желязо ( Fe ), хром ( Cr ), цинк ( Zn ), мед ( Cu ) и др.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ 

Перленият прашец се използва вътрешно и външно. Вътрешно - със вода. Дозата е от 1/6 до 1 амфорка на прием, 1-2 пъти на ден. Местно - под формата на посипване на повърхността на раната на кожата или на лигавицата, след което е необходимо превързване със стерилна марля.


ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Няма.

Хранителна добавка. Не е лекарство.


ФОРМА НА ПРОИЗВОДСТВО

100% Перлен прашец, 300 мг в 1 амфора, 24 амфори в опаковка.


ПРОИЗВОДИТЕЛ

Джъдзянска компания за производство на медицински препарати "Джузи Хутай” ООД, Китай.

Цена 76 лв.

 

Copyright MyCorp © 2021 | Site managed by uCoz