Пт, 2023-01-27, 3:17 PMНачало | Sign Up | Вход

Вход

Търсене

Календар

«  Январь 2023  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
ШЕНШИТОНГ

ШЕНШИТОНГ

(SHEN SHI TONG JI)

ОПИСАНИЕ
Високоефективно средство за профилактика и лечение на бъбречно каменна болест. Екстрактът "Шеншитонг" е създаден по принципите на традиционната китайска медицина. Билковият продукт "Шеншитонг" спомага за нормализиране на химическия състав на урината, отстраняването на спазмите на пикочните пътища и купирането на болковия синдром при бъбречно-каменна болест. В резултат произтича спонтанно разтваряне на камъните и тяхното извеждане с потока урина. Билковият продукт Шеншитонг подобрява бъбречната филтрация, като с това увеличава количеството отделяна урина. Има изразена противовъзпалителна и антибактериална активност срещу повечето патогенни микроорганизми, тропни към пикочните пътища.
Хранителната добавка Шеншитонг отстранява застойните явления в областта на малкия таз, спомага за подобряване на венозния кръвоток. Нормализира водно-солевия обмен, възпрепятства появата на соли в урината. Билковият продукт Шеншитонг се препоръчва за профилактика на пикочно-каменна болест (камъни в бъбреците, пикочните пътища, пикочния мехур, пикочния канал), възпалителни процеси на пикочните пътища (пиелонефрити, цистити, уретрити), дизметаболична нефропатия (оксалати, урати, фосфати в урината), състояние след оперативно лечение на бъбреците и пикочните пътища. Помага при уринарни инфекци, цистит, уретрит, пиелонефрит. Използва се като средство за медикаментозно съпровождане на дистанционна литотрипсия (ултразвуково или лазерно раздробяване на камъните).  
Ефективността на хранителната добавка Шеншитонг зависи от големината на камъка и локализацията на процеса. При наличие на камък в бъбрека ефективността  на билковият продукт е 88,7%, в пикочните пътища — 92,5%, в пикочния мехур — 100%.
Препоръчва се след курса на прием на хранителната добавка Шеншитонг да се приема билковият продукт Лю вей, който възстановява и нормализира функциите на бъбреците.

СЪСТАВ

Lysimachia christinae Hance, Salvia miltiorrhiza, Lygodium japonicum, Dianthus superbus L., Rosa banksiae R Br, Achyranthes bidentata Blume., Herba Polygini Avicularis и др.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Съдържанието на 1 пакетче се разтваря в 200 - 300 мл. топла преварена вода, приема се по 1 пакетче 2 пъти дневно. В по-тежки случаи може да се приема 4 пъти дневно по следната схема: сутрин— 2 пакетчета в 300 мл. вода, на обяд, след обяд и вечер — по 1 пакетче в 300 мл. вода. 
При дизурични разстройства (болезнено уриниране) и бъбречни колики, предизвикани от бъбречно-каменна болест, може да се приема Шеншитонг на всеки 10 минути по 1 пакетче, разтворено в 250 мл. топла преварена вода, — до пълното прекратяване на болките. Курсът на лечение — 15 дни  Най - често са необходими 1–2 курса. Ако размерът на камъните е с диаметър повече от 1 см., курсът на лечение може да бъде по-продължителен. Периодичното приемане на билковият продукт спомага за профилактика на образуването на камъни в бъбреците, пикочните пътища и пикочния мехур.
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Забранено е прилагането от хора, страдащи от захарен диабет

ФОРМА НА ПРОИЗВОДСТВО

Гранули, 10 пакетчета по 15 гр.

СРОК НА ГОДНОСТ

2 години.

Хранителна добавка. Не е лекарство.

ПРОИЗВОДИТЕЛ

Хебейска фармацевтична фирма с ограничена отговорност «Шен тун», гр. Сянтао, Китай.

Цена 53 лв.

Copyright MyCorp © 2023 | Site managed by uCoz