Чт, 2022-08-11, 4:38 PMНачало | Sign Up | Вход

Вход

Търсене

Календар

«  Август 2022  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
Шуан Хуа Бао

Шуан Хуа Бао

ОПИСАНИЕ

По действие билковият продукт Шуан Хуа Бао е аналогичен на антибиотици от пето поколение. Природен антибиотик, един от най-разпространените препарати на традиционната китайска медицина. За разлика от антибиотиците билковият продукт не уничтожава полезните бактерии и не нарушава функционирането на стомашно-чревния тракт и повишава имунитета. Това е природен антибиотик с широк спектър на действие, притежаващ и противовирусна активност. Ефикасно средство при хрема, простудни заболявания, ОРЗ Еликсира помага при всякакви инфекционни и възпалителни процеси и грипни състояния. Билковият комплекс са проявява се като антибиотик с широк спектър на действие, активен по отношение на грамположителни и грамотрицателни микроорганизми, в това число бели стафилококи, хемолитични стрептококи, чревна пръчица, салмонели, протеи, клебсиели, ентеробактерии, синегнойна пръчица на Флекснер и др. Действа срещу вируса на грип, други вируси, предизвикващи респираторни инфекции; вируси на кърлежовия енцефалит, вируси на паротита, херпес; срещу стафилококи, стрептококи, ентеробактерии, салмонела, протеи и др. Препоръчва се при лечение на леки симптоми на Ковид-19.

Противовирусното действие на хранителната добавка Шуан Хуа Бао се разпространява и върху паротит, кърлежов енцефалит, херпесна инфекция, а също така и на групата вируси, предизвикващи остри респираторни вирусни инфекции, включително всички видове грип. Ефикасен е при фарингити, тонзилити, ларингити. Интересна особеност на хранителната добавка Шуан Хуа Бао е нейното избирателно действие по отношение на патогенните микроорганизми. Билковият продукт Шуан Хуа Бао повишава чувствителността на патогенната микрофлора към синтетичните антибиотици. Приемането на еликсира не нарушава подвижното равновесие на чревната микрофлора, не предизвиква дисбактериоза. Използва се за профилактика при коронавирус, и при леко и безсимптомно протичане на ковид-19. 

При синузит се препоръчва освен приемането на билковия елексир и смесването на 3 капки от продукта с 3 капки преварена вода, които се капват във всяка ноздра по 2 -3 капки. 

При възпаления на уши  може да се поставят тампони напоени с еликсира Шуан Хуа Бао в ушите.

Билковият продукт е подходящ при възпалителни заболявания. Хранителната добавка Шуан Хуа Бао не е токсична, няма странични действия и възрастови ограничения и за това активно се използва за профилактика на различни патологични състояния - ОРВИ, грип, кърлежов енцефалит в инкубационен период, профилактика на коронавирус и други инфекциозни заболявания. Ефективен след прекаран Ковид -19 и при остатъчна кашлица. След курса на лечение с с билковия комплекс Шуан Хуа Бао не се наблюдава астеничен синдром. Билковият продукт може да се приема и от малки деца.

В периоди на грипни и вирусни епидемии хранителната добавка  Шуан Хуа Бао може да се прилага като профилактично средство.

СЪСТАВ

Екстракт от Богородично цвете /Lonicera japonica/, Висяща форзиция /Forsythia suspense/, Превара Байкалска /Scutellaria baicalensis/.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Вътрешно да се приема на гладно 40 мин. преди хранене. Денонощните дози за възастни се колебаят от 10 мл. /1 флакон/ до 60 мл. /6 флакона/ - в зависимост от тежестта на състоянието. Прием 3-6 пъти дневно. За деца дозата се изчилява спрямо теглото. Външно се прилага при гнойни кожни заболявания, инфектирани рани, конюнктивити, ринити.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Индивидуална непоносимост към компонентите на продукта.

ФОРМА НА ПРОИЗВОДСТВО
 
Хранителна добавка

10 мл. във флакон, 10 флакона в опаковка.

УСЛОВИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Да се пази на сухо прохладно място.

СРОК НА ГОДНОСТ

2 години

ПРОИЗВОДИТЕЛ

Харбинска хранителна корпорация "ГРИЙНСПРИНГ”, Китай  

Хранителна добавка. Не е лекарство!

Цена 58 лв.

Copyright MyCorp © 2022 | Site managed by uCoz