Пт, 2023-01-27, 3:21 PMНачало | Sign Up | Вход

Вход

Търсене

Календар

«  Январь 2023  »
ВсПнВтСрЧтПтСб
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
ЖУН ШУАН

Eликсир "Жун шуан"

ОПИСАНИЕ

Eликсирът "Жун шуан" подобрява кръвообращение на мозъка, ефективно възстановява функциите на главния мозък след инсулт и черепно-мозъчни травми. Нормализира гъстотата на кръвта и предпазва от тромбообразуване и спомага за разграждането на тромбовете, повишава еластичност на съдове, намалява нивото на холестерола в кръвта. Препоръчва се като профилактично средство за възрастни хора, а също и за хора, страдащи от нарушения на венозното кръвообращение, водещи слабоподвижен начин на живот. Хранителната добавка Жун Шуан подобрява микроциркулацията на кръвта, повишава обема на мозъчния кръвоток, подобрява регионалния кръвоток в исхемизираните участъци на мозъка, оптимизира обменните процеси в тъканите на главния мозък. 
Билковият продукт възстановява и стабилизира нарушените функции на мозъка, получени на фона на физическа и умствена преумора, а също така при възрастни хора. Има противосклеротично действие, нормализира нивото на холестерина в кръвта, възпрепятства отлагането му върху съдовите стени. Ефективен при разширени вени. Хранителната добавка подобрява микроциркулацията и качествените показатели на кръвта, възпрепятства тромбообразуването и спомага за разграждането на тромбовете. Подходящ за профилактика след прекаран ковид, предпазва от образуване на тромби.

Хранителната добавка "Жун шуан" е ефективна като профилактично средство за хора, страдащи от заболявания на вените, тромбофлебити с различен генезис, лимфостази. Използва се за нормализиране на кръвообръщението на долните крайници, в комплексно лечение на варикозно разширение на вените на долните крайници, при хемороиди. 

Прилага се в комплексно лечение на хипертонична болест, възникнала и протичаща на фона на физическа и нервно-психическа преумора.

СЪСТАВ

Астрагал Astragalus membranaceus,  Китайска ангелика Angelica sinensis, корени на червен божур Paeonia veitchii, земни червеи Pheretima aspergillum.

Китайската ангелика притежава общо укрепващо и тонизиращо действие, допринася за нормализацията функциите на централната нервна система, препоръчва се при вегетативни неврози и безсъние. Тя подобрява периферното кръвообращение, разширява кръвоносните съдове, намалява вискозитета на кръвта и риска от тромбообразуване.

Астрагалът притежава общоукрепващо, тонизиращо действие, повишава физическата работоспособност. Поддържа нормалната функция на имунната система (първо за сметка на полизахаридите) при простудни заболявания, при високи физически и умствени натоварвания, при вторични имунодефицити, включително и при онкологично болни. Астрагалът оказва хипотензивно, кардиотонично и диуретично действие, разширява коронарните съдове и подобрява кръвообращението в бъбреците, нормализира процесите на храносмилането. Ефективен е при хипертонична болест, сърдечна недостатъчност, при нарушена обмяна на веществата. 
Действие, според  традиционната китайска медицина:
Добавя ци и кръв, движи кръвта, подобрява проходимостта на каналите и меридианите. Тропен към черния дроб и далака, отнася се към лекарствата, премахващи вятър в черния дроб. Изгонва жарта.

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ

На гладно 40 минути преди хранене или 2 часа след хранене. Дозите варират от 2 до 10 мл (1/5–1 флакон) на един прием, 2 пъти дневно. При започване на лечение е препоръчително да се почва с по- малки дози 2-3 мл. Переди употреба разклатете флакона. 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ

Не се препоръчва в острия период на нарушение на мозъчното кръвообращение от всякакъв тип.

ФОРМА НА ПРОИЗВОДСТВО

10 флакона по 10 мл.

СРОК НА ГОДНОСТ

2 години.

Хранителна добавка. Не е лекарство.

ПРОИЗВОДИТЕЛ

Харбинска хранителна корпорация «Грийнспринг», гр. Харбин, Китай.

Цена 59 лв.

Copyright MyCorp © 2023 | Site managed by uCoz