Пт, 2021-03-05, 9:14 PMНачало | Sign Up | Вход

Вход

Търсене

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
Каталог статии - традиционна китайска медицина

Билкови продукти при простуда и грип през зимата
Зимата идва... Сменихте ли вече гардероба си? Значи трябва да смените и храната си! Защото и хранителните продукти се разделят на летни, зимни и демисезонни, топли и студени.
Усещате, че настивате и се разболявате имате запушен нос - чесъна, меда, горчицата, джинджифила ще ви помогнат да се справите с простудата. Но ако имате повишена температура, горещ чай и мед не се препоръчват. Защото медът може да засили вътрешния огън и жар. В тази ситуация най-добър е лимонът, който е студен продукт и ще Ви помогне да се справите с високата температура заедно с Чин же ду и сребърно перо. 
При сериозни възпалителни процеси ОРЗ, грип, коронавирус и температура –  можем да Ви предложим билкови продукти на традиционата китайска медицина – природни антибиотици „ Шуан хуа бао” и билков еликсир „ Чин же ду” който е най-ефективен при висока температура и повръщане, треска, главоболие. Билковите продукти не предизвикват астеничен синдром след острата фаза на болестта. 
В началния период на заболяването препоръчваме да се използвате бързоразтворим екстракт „Вайда” и „Сребърно перо”. При простуда с запушен нос ще Ви помогне Бързоразтворим екстракт Чуан сюн кели.
При кашлица няма да намерите по-добър еликсир от „Ке Лин”. Изключително добър е за малки деца! 
През зимните месеци за да не боледувате радиционната китайска медицина препоръчва профилактика через ароматерапия с лечебни  свещи срещу грип и срещу кашлица. 
Китайските философи учат, че всичко във вселената е в движение. Движението е най-добър начин за поддържане на здравето на човека!” Ако не бягаш, докато си здрав, ще бягаш, след като се разболееш.”/Авицена/
 

За контакти:

Email: bilkite1@gmail.com
Тел: +359 886 031 394

 

Категории билкови продукти: Китайска традиционна медицина | Добавено от: kisok (2018-11-25) | Author: билкови E
Views: 301 | Tags: Зима, ковид, Вайда, билки, инфекции, ОРЗ, простуда, грип, коронавирус, традиционна китайска медицина, настинка, билкови продукти | Рейтинг: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2021 | Site managed by uCoz