Пт, 2021-03-05, 8:49 PMНачало | Sign Up | Вход

Вход

Търсене

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
Каталог статии - традиционна китайска медицина

Особенности на есенния сезон в традиционата китайска медицина - система "Под зелена защита"
Есента е времето на настинките и отслабения имунитет. Стресът на работа или в училище и забързания темп на живот, късия светъл ден се отразяват негативно на здравето. През лятото в организма се натрупал Огън ян, а Ин все още е в много малко количество. Следователно, през първия и началото на втория месец на есента, основният вреден фактор, който влияе върху тялото, е жарът и като проява на топлина - огъня се развива силна сухота. Освен това, докато огъня и жарът спадат, сухотата се увеличава все повече и повече. Нараства тази стихия, която е свойствена за този сезон елемент -  Металът.
Сухотата царува в природата по това време края на август началото на септември. По това време хората често се оплакват, че кожата им е суха, косата пада, имат суха или дразнеща кашлица, развива се запек. Също така мнозина през септември започват да страдат от възпалителни процеси или заболявания на Топлината, в резултат на натрупания излишък от Огън от предишния сезон. Някой има диария, някой се натровил с нещо което е изял. Други имат сезонни настинки. Ако вали в началото на есента, това е благоприятно, и няма да има увеличение на болестите свързани със сухота. Ако времето е сухо и топло, това ще допринесе за натрупването на още Сухота и още по-голямо развитие на болестите на есенния сезон.  Честите есенни настинки обикновено показват намален имунитет: тялото не се бори ефективно срещу вирусни и бактериални инфекции, които влизат в тялото и от преохлаждането сутрин или вечер. Ако човек започне да приема антибиотици още с първите симптоми на настинка, имунната му система става още по-слаба. Как да прекъснем този порочен кръг? Системата „Под зелена защита“ е ефективен и безопасен начин да се противопоставите на настинки и простудните заболявания.
За прекъсването на този порочен кръг ще ни помогнат натурални природни, противовъзпалителни и температуропонижаващи билкови препарати, които нямат странични ефекти и са добре подбрани за употреба при различни симптоми на обикновената настинка и ОРЗ и сезонни инфекции.
Системата „Под зелена защита“ е ефективен начин да се противопоставим на настинки и болести, не само когато се появят, но и в бъдеще!
Системата Под зелена защита за профилактика на простудни заболявания включва:
Бързоразтворим екстракт Вайда, билков продукт Сребърно перо и аромасвещи за грип.
За всеки, който търси бързо спасение от болките в гърлото предлагаме да ползва Динени билкови бонбони за смучене Санцзин. 
При ОРЗ и сезонни инфекции Ви предлагаме билков еликсир Шуан хуа бао или еликсир Чин же ду при температура исвещи за ароматерапия при грип.

За контакти:

Email: bilkite1@gmail.com
Тел: +359 886 031 394
http://bilkite.ucoz.com

Категории билкови продукти: Китайска традиционна медицина | Добавено от: kisok (2019-09-05) | Author: билкови E
Views: 217 | Tags: здраве, болно гърло, хранителни добавки, вируси, заболявания, настинки, билкови продукти, еликсир, стрес, билки, ОРЗ, ПРОФИЛАКТИКА, традиционна китайска медицина, сезоннивируси, простуда, температура, болкивгърло, есен, ткм, имунитет | Рейтинг: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2021 | Site managed by uCoz