Понедельник, 2018-08-20, 2:50 AMНачало | Registration | Вход

Търсене

Чат

Форма за вход

Shopping Cart

Вашата количка е празна

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
BGtop
Публикаци хранителни добавки
Главно » Статии традициона китайска медицина » Китайска традиционна медицина

Програма на китайската традиционна медицина съхраняваща и подобряваща зрението.
Програма на китайската традиционна медицина съхраняваща и подобряваща зрението.

Днес очите ни се подлагат на силно натоварване и вредно въздействие. В епохата на информационите технологи натоварването върху зрението многократно се увеличава от както ползване компютри, таблети, телефони много хора страдат от влошаване на зрението.  Има много здравословни проблеми, свързани с очите. Например, много възрастни и деца страдат от късогледство, много възрастни хора имат катаракта и глаукома. Поради силния стрес, напрежение и продължителната работа с компютър, младите хора и хората на средна възраст често изпитват сухота в очите, болка, намалена зрителна острота, влошаване на зрението, повишена секреция и сълзене, и други проблеми. Днес все по често си задаваме въпроса как да съхраним зрението в епохата на компютърните технологии? 
Според формулировката на традиционната китайска медицина, Кръвоносните съдове се обръща в очите. Много често причината за дискомфорт в очите е липса на кръв. Ако има достатъчно кръв в кръвоносните съдове, храненето на очите ще бъде пълно и няма да се появят  проблеми.
За да се отървете от неприятните усещания в очите се препоръчва еликсир "Лао ли" и хапчетата "Лю Вей", които също въстановяват черния дроб и бъбреците.
Според постулат на традиционата китайска медицина "Черният дроб се отваря в очите" 
Здравословните проблеми на очите са често са причинени от застой в меридиана на черния дроб, особено при младите хора, които са подложени на ежедневен стрес на работното място,
се лекуват с хапчета "Сяо яо", които намаляват нервното напрежение и безпокойство.
Състоянието на очите и на зрението се повлияво положително от слушането на музиката на елементите на дървото и водата, които премахват застоя в меридиана на бъбреците и черния дроб.
За възрстни пациенти за съхраняване на зрение се препоръчва прием по следната програма Първи етап на приемат се следните билкови продукти Жун шуан, Перлен прашец Хуан хе и Сяо яо - 25 дни.
Втори етап: хапчета  Лю вей  25-30 дни.

За повече информация и поръчки :

Тел: +359 886 031 394

Email:  bilkite1@gmail.com
Category: Китайска традиционна медицина | Added by: kiso4ki (2018-05-21) | Автор: Иванова E
Views: 107 | Tags: слъзни канали, късогледство, глаукома, зрение, сълзен, зрителна острота, черен дроб, Очи, катаракта | Rating: 5.0/1
Общо коментари: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2018 | Free web hostinguCoz