Пт, 2021-03-05, 8:23 PMНачало | Sign Up | Вход

Вход

Търсене

Мини чат

Приятели

Статистика


Онлайн общо: 1
Гости: 1
Регистрирани: 0
Каталог статии - традиционна китайска медицина

Tрадиционна китайска медицина в борбата с вирусите и грипа
В борбата срещу вирусните инфекции китайската медицина идентифицира две стратегически области. Първият включва използването на така наречените имуностимулатори, които укрепват и подхранват организма - например, подобряват образуването на кръв, укрепват функциите на различни органи, насищат организма с витамини, микроелементи и други полезни вещества. Този метод приблизително съответства на класическото понятие за "засилване на имунитета", а хранителните добавки могат да се използват за предотвратяване на грипа. Вярно е, но тук има едно „но“ ...  Бактериите и вирусите, като всички живи същества, се нуждаят от храна, за да поддържат своята жизнена дейност. А имуностимулаторите са деликатес за всеки организъм, включително и за инфекциите: колкото са по хранителните вещества, толкова по-желани са те да се консумират.
Ето защо по време на Грипна епидемия и при ОРЗ и при контакт с болни не трябва да приемате лекарства, които съдържат женшен, астрагал, алое вера и други растения с подобен ефект. Много е важно да не го правите това, когато имате настинка. В условията на грипна епидемия или по време на настинка, приемането на хранителни добавки засилващи имунитета само ще доведе до размножаване на патогенни вируси и бактерии и обостряне на заболяването. В крайна сметка, при вирусите и бактериите метаболитни процеси протичат много по-бързо, отколкото при хората. За времето, през което хранителните вещества се усвояват в организма, и достигат до точката на приложение, бактериите вече са ги усвоили и раждат ново поколение. Следователно, по време на грипната епидемия, китайската медицина препоръчва втората стратегия: да се унищожават вирусите и бактерии, които са влезли в тялото, или да възпрепятства тяхното възпроизвеждане.
Всеки ден си палете билкови пръчици срещу грип и кашлица. Можете да си правите вечер и през деня ароматерапия с билкови масла- евкалипт, кедър, мента, бор с арома лампа. Пийте черен чай. А ако заболяването все пак е започнало, е необходимо бързо да се облекчат симптомите и да се намали интоксикацията с помощта на билкови препарати с антивирусно и антибактериално действие. Тези лекарства включват билков продукт "Шуан Хуа Бао"  неговият "екип" Вайда и билков продукт Сребърно перо.
Еликсир "Шуан Хуа Бао" има противовъзпалително, антимикробно и антивирусно действие. В борбата с настинката пийте черен чай и сок от лимони. В китайската медицина се използва за лечение на остри респираторни вирусни заболявания и техните усложнения, както и за корекция на други състояния, придружени от интоксикация. Растенията, които са част от билковия продукт, могат бързо да се справят с вирусна инфекция, да намалят тежестта на симптомите, да намалят токсичността, да се борят с бактериалните усложнения. Лекарството може да се използва в комбинация с класически методи за лечение. Съчетава се добре с антибиотици, антимикробни и противовъзпалителни лекарства от европейската медицина.

За контакти:

Email: bilkite1@gmail.com
Тел: +359 886 031 394

Категории билкови продукти: Китайска традиционна медицина | Добавено от: kisok (2019-01-15) | Author: билкови E
Views: 392 | Tags: здраве, грипна, традиционна китайска медицина, ОРЗ, Зима, грип, билков продукт, билки | Рейтинг: 5.0/1
Total comments: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2021 | Site managed by uCoz